617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Tancament fiscal

Per què tinc guanys i no tinc diners?

Gestoria i Assessoria FISCAL

ASSESSORAMENT TRIBUTARI FISCAL

Què haig de fer?

La seva tranquil·litat, el nostre objectiu

Arribat el moment del tancament fiscal apareixen múltiples qüestions sobre com fer per a aprofitar els avantatges fiscals establerts amb la finalitat de pagar menys imposats. Aquesta és una tasca difícil per als administradors i empresaris degut que exigeix el màxim coneixement de la legislació vigent amb la finalitat de complir completament amb les estipulacions actuals. És aquí on juguen un paper important les assessories empresarials, que aporten el coneixement necessari per a fer que les empreses es beneficiïn dels avantatges que els pertanyen.

Resolem els teus dubtes

Com fer front a les inversions?

ÀGORA Sistemes estudia cada cas i t’assessora amb la finalitat quela teva empresa s’aprofiti dels incentius i deduccions fiscals vigents a l’hora de la confecció de la declaració de l’impost de societats en el tancament fiscal, contribuint al fet que les empreses aconsegueixin el màxim estalvi fiscal d’acord amb la legalitat.

Despreocupa’t en el moment de legalitzar els llibres comptables, dipositar els comptes anuals i presentar l’impost de societats (tancament fiscal), Àgora s’ocupa del seu estudi i confecció, així com de l’elaboració dels documents que componen els comptes anuals i els tràmits corresponents amb el Registre mercantil.

En els últims temps està cobrant importància una preocupació referent a la responsabilitat de la figura de l’administrador de l’empresa. És important adoptar les mesures necessàries i adequades amb la finalitat d’evitar multes i sancions «innecessàries», en ÀGORA Sistemes estudiem la situació de la responsabilitat de l’administrador i les mesures que haurien d’implantar-se amb la finalitat de protegir la seva persona.

Ens referim a la responsabilitat de l’administrador enfront d’errors, equivocacions, malentesos, o un simple oblit o omissió en l’exercici de la seva professió de “directiu”. Aquests errors, en el cas de no tenir un pla per a prevenir-los, es consideraran responsabilitat de l’administrador, i impliquen conseqüències a nivell personal.

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.