fbpx

Creació d’empresa – Posa’t en marxa! Inicia la teva activitat empresarial

Creació d’empresa – Sovint se’ns plantegen possibilitats de negoci que podem veure limitades pel desconeixement i les dificultats causades per la burocràcia actual a l’hora d’interactuar amb el món empresarial.

A Agora Sistemes t’orientem en la manera d’iniciar una activitat econòmica, realitzant un anàlisi previ de la seva activitat, oferint el suport i la gestió en les accions inicials, així com en el desenvolupament i acompanyament en l’activitat. T’acompanyem en tot moment des de la creació d’empresa.

En alguns casos, és l’accés a fonts de finançament el que limita els nostres desitjos de poder emprendre un projecte empresarial. Agora Sistemes ofereix l’assistència i l’acompanyament necessaris per poder accedir al finançament que necessita, mitjançant la preparació de la documentació requerida, la recerca de fonts de finançament i la gestió de tot el procés amb les entitats bancaries, tot això amb l’objectiu d’aconseguir la creació d’empresa i iniciar les activitats desitjades.

No deixis que aquestes barreres et frenin i confia en nosaltres per iniciar el teu negoci, creem la teva empresa com a autònom en 24 hores, o be gestionem la constitució d’una societat, obtenim el NIF en 48 hores per tal que puguis començar a operar.

Ja tens la teva empresa en funcionament? Deixa que analitzem el teu negoci

Arriba el final de l’any, i és possible que tinguis dubtes sobre el rendiment de la teva activitat, sobre si el teu negoci està seguint les directrius adequades per al correcte desenvolupament i obtenció de beneficis, o simplement necessites una avaluació externa de la situació del teu negoci.

A Agora Sistemes realitzem un estudi de viabilitat de l’activitat del seu negoci, tot això a partir de les dades facilitades per la comptabilitat, intentant esbrinar quins costos són necessaris per al desenvolupament de l’activitat, i que poden minimitzar-se, cercant l’ús màxim dels avantatges fiscals.

Sigui quina sigui la seva situació, és el moment de canviar per progressar, confiï en nosaltres.

Agora Sistemes, la seva tranquil·litat, el nostre objectiu.

Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions