617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Creació d'empresa

Iniciar una activitat econòmica

Gestoria i Assessoria Mercantil

Per a un bon desenvolupament del vostre negoci

T’acompanyem al teu projecte

Pla d’Empresa i Estudi de Viabilitat

De vegades se’ns plantegen possibilitats de negoci que podem veure limitades pel desconeixement i les dificultats que provoquen la burocràcia actual a l’hora d’interactuar amb el món empresarial.

A ÀGORA Sistemes t’orientem sobre les maneres d’iniciar una activitat econòmica, realitzant una anàlisi prèvia de la seva activitat, oferint el suport i gestió en les actuacions inicials, així com en el desenvolupament i acompanyament a l’activitat. T´acompanyem en tot moment des de la creació d´empresa.

Plans de finançament

L’accés a fonts de finançament cosa que limita els nostres desitjos de poder emprendre un projecte empresarial. ÀGORA Sistemes ofereix l’assistència i l’acompanyament que necessita per poder accedir al finançament que necessita, mitjançant la preparació de la documentació requerida, cerca de fonts de finançament, i gestió de tot el procés amb les entitats bancàries, tot això amb l’objectiu de aconseguir la creació dempresa i iniciar les activitats desitjades.

Estudi de viabilitat

A ÀGORA Sistemes realitzem un estudi de viabilitat de l’activitat del teu negoci, tot això a partir de les dades proporcionades per la comptabilitat, mirant d’esbrinar quins costos són necessaris per al desenvolupament de l’activitat, i quins es poden minimitzar, buscant-ne el màxim aprofitament dels avantatges fiscals.

Business Plan

ÀGORA sistemes ofereix solucions per a nous emprenedors, us assessorem i gestionem la capitalització de l’atur per crear empresa. Estem especialitzats en el Pla d’empresa.

Pla d’Empresa

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.