fbpx

Àgora Sistemes en el seu afany per aconseguir la tranquil·litat i seguretat de les persones, duu a terme una sèrie d’accions que permeten garantir aquests aspectes en el present i futur, és per això que posa a la vostra disposició els seus coneixements en el moment plantejar decisions relacionades amb la transmissió de béns i drets als seus éssers estimats, com ara realizar testament, donacions i assistència en les herències.

L’acte de fer un testament és una acció que estalvia molts mals de cap els futurs hereus arribat el moment de la defunció, degut que estalvia costos econòmics,  a més d’establir i aclarir el destí dels béns, drets o obligacions del testador, evitant així que es produeixin possibles conflictes entre els hereus, ja que al document s’estableix qui serà el receptor dels elements (patrimonials o no), sense que puguin sorgir dubtes que generin conflictes entre els hereus.

El testament també es pot utilitzar per fer complir les voluntats de futur en cas de mort, és a dir, es poden incloure decisions que s’aplicarien en el cas que el testador faltés, com per exemple, nombrar un tutor per als fills a qui es desitgi en el cas faltessin els dos progenitors; o altres desitjos com per exemple la voluntat de realitzar un funeral d’una manera concreta.

Des de l’equip d’Àgora Sistemes assessorem sobre quina pot ser la millor manera de realitzar el testament, en funció de les seves preferències, i coordinem la seva elaboració i registre, facilitant el procés.

Una altra manera d’assegurar el compliment de nostres desitjos, és mitjançant la donació en vida. Aquest acte consisteix en la transmissió en vida dels béns i drets a compte de la futura herència que es percebrà.

A Àgora Sistemes ens ocupem de l’estudi de cada situació, valorant en quines situacions és més rentable fer testament o fer una donació. A nivell econòmic, és cert que si esperem a que els béns es transmetin per herència, ens podem estalviar alguns impostos i gaudir de reduccions dels mateixos, però degut a les situacions personals nostres i del nostre entorn, és possible que ens interessi que la transmissió d’un bé es realitzi en aquest mateix moment, és aleshores quan podem recórrer a efectuar una donació de vida. Simulem els costos d’ambdues alternatives, per tal de poder valorar eficientment les diferents opcions, a partir de les preferències del client, mostrant-li què li costaria dur a terme cada opció.

En el moment de la distribució d’una herència, sorgeixen moltes dubtes als hereus en quan a quant s’haurà de pagar, què els toca percebre, com s’ha de procedir… A Àgora Sistemes considerem que són moments difícils, en els que hem de donar suport a les persones i facilitar tant com sigui possible, tots els tràmits, per tal de superar els moments de la millor manera possible. Àgora Sistemes li ofereix l’assistència i assessorament que necessita per dur a terme els tràmits d’acceptacions i repartiments d’herències.

Si vol fer un Testament, fer-nos alguna consulta sobre el mateix, s’està planejant fer una donació, o bé necessita assessorament en el moment de repartir una herència, no dubti en contactar amb nosaltres al 93 780 00 83 i intentarem aportar-li la tranquil·litat que necessita.

Àgora Sistemes, la seva tranquil·litat el nostre objectiu.

Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions