617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Testaments, donacions, herències,

quina és la millor opció?

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestionem la teva tranquil·litat

El nostre objectiu, la teva tranquil·litat

Testaments, donacions, herències

L’acte de fer un testament és una acció que estalvia molts mals de cap als futurs hereus arribat el moment de la defunció, ja que estalvia costos econòmics, a més d’establir i deixar clar el destí dels béns, drets o obligacions del testador, evitant així que es puguin produir conflictes entre els hereus, ja que al document s’estableix qui serà el receptor dels elements (tant patrimonials com no patrimonials), sense donar cap dubte que puguin generar disputes entre els hereus.

ÀGORA Sistemes en el seu afany per aconseguir la tranquil·litat i seguretat de les persones, duu a terme una sèrie d’actuacions que permeten garantir aquests aspectes en el present i el futur, és per això que posa a la seva disposició els seus coneixements a l’hora de plantejar decisions relacionades amb la transmissió de béns i drets als seus éssers estimats, com fer testament, donacions i assistència en les herències.

He de fer testament?

A ÀGORA Sistemes us assessorem sobre quina pot ser la millor manera de realitzar el testament en funció de les seves preferències, i coordinem l’elaboració i el registre facilitant el procés.

El testament també es pot utilitzar per fer que es compleixin voluntats futures en el cas de mort, és a dir, es poden incloure decisions que s’aplicarien en cas que el testador faltés, com per exemple nomenar tutor d’un fill a qui es vulgui el cas que en faltin els progenitors; o un altre tipus de desitjos com ara la voluntat de fer un funeral d’una manera concreta.

Una altra manera d’assegurar que es compleixin els nostres desitjos és mitjançant la donació en vida. Aquest acte consisteix en la transmissió en vida dels béns i els drets a compte de la futura herència que es percebria.

Ens ocupem de l’estudi de cada situació, valorant en quines situacions és més rendible fer testament o fer una donació. A nivell econòmic, és cert que si s’espera que els béns siguin transmesos mitjançant l’herència, ens estalviem pagar alguns impostos, i en gaudim de reduccions, però a causa de les situacions personals nostres i del nostre entorn, és possible que ens interessi que la transmissió d’un bé es faci en aquest mateix moment, és aleshores quan podem recórrer a una donació en vida. Simulem els costos d’ambdues alternatives, per tal de poder valorar eficientment les diferents opcions, a partir de les preferències del client, mostrant què li costaria dur a terme cada opció.

A l’hora de fer el repartiment d’una herència, sorgeixen molts dubtes als hereus quant quant hauran de pagar, què els toca percebre, com cal procedir,… A ÀGORA Sistemes considerem que són moments difícils, en els quals hem de donar suport a les persones i facilitar-los el màxim possible tots els papereigs, per tal de superar aquests moments de la millor manera possible. ÀGORA Sistemes us ofereix l’assistència i assessorament que necessiteu per dur a terme els tràmits en les acceptacions i repartiments d’herències.

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.