617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Direcció Electrònica Vial

Obligació per a les empreses estar inscrit a la DEV

Gestoria i Assessoria Mercantil

Per a un bon desenvolupament del vostre negoci

Rep les notificacions en línia

Sistema per poder rebre les notificacions de trànsit

Amb el desenvolupament tecnològic constant, les administracions intenten adaptar tots els tràmits a la realitat tecnològica actual, és per això que cada cop més estem passant d’una comunicació més «física» on s’actuava de forma presencial i amb documents físics a una comunicació més digital , on per fer un gran nombre de tràmits només cal disposar de connexió a internet.

Aquest entorn tan canviant i tecnològic fa que de vegades ens costi adaptar-nos als nous canvis i les noves maneres d’actuar de l’administració, és per això que ÁGORA Sistemes intenta suavitzar aquesta adaptació a les noves maneres d’interactuar amb l’administració.

Multes i sancions de trànsit (DGT i Ajuntaments)

Està començant a desaparèixer la manera de notificar-les en paper via correu postal. Primerament, des del mes d’octubre del 2016 hi ha l’obligació per a les empreses d’estar inscrit a la Direcció Electrònica Vial (DEV) que és el sistema per poder rebre les notificacions de trànsit, així deixen de rebre’s en paper.

Únic sistema com a mitjà de comunicació de les multes i sancions de trànsit, per això, des d’ÀGORA us ajudem a entrar en aquest sistema per no perdre’s cap notificació, fet que podria suposar en el futur embargaments per no haver pagat les multes al seu moment ( en no haver estat notificat).

Nosaltres us donem d’alta a la Direcció Electrònica Vial (DEV) perquè se us notifiquin les multes per correu electrònic i descarregar-les des del vostre dispositiu, ia més, us oferim la vigilància per part nostra de les vostres notificacions i la identificació dels conductors davant d’una multa de trànsit.

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.