617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Campanya IRPF

Declaració IRPF dels afectats d'ERTE

GESTORIA I ASSESSORIA FISCAL

Assessorament tributari fiscal

Model 190

Nous terminis de presentació d’algunes de les declaracions informatives anuals

Per l’ordre HFP/1106/2017 de 16 de novembre es modifica lleugerament el contingut i el disseny de la declaració informativa corresponent al model 190 corresponent al resum de l’IRPF pagat per l’empresa durant l’exercici, en què s’inclouen nous camps entre els que es troben:

  • Un camp on s’informarà el correu electrònic de la persona amb qui s’ha de relacionar.
  • Nous camps per reflectir la diferenciació entre prestacions dineràries i en espècie derivades de la incapacitat laboral i no derivades d’aquesta, que permetran consignar de manera més precisa i sense errors aquestes retribucions.

Modificació dels terminis de presentació dels models 171, 184, 345 i 347

L’Agència Tributària, per tal de facilitar als contribuents l’emplenament de les seves declaracions tributàries, per poder sol·licitar la devolució de les quantitats que els corresponen en un menor temps, anticipa els terminis de presentació dels models 171, 184, 345 i 347 corresponents a les declaracions informatives anuals.

Aquestes anticipacions faran que en futures campanyes de la declaració de la renda s’avancin els terminis de presentació.

La fi d’aquesta anticipació és poder disposar amb antelació de tota la informació necessària i fer les proves necessàries per detectar errors i omissions, amb l’objectiu d’anticipar l’esborrany per confeccionar la declaració de la renda amb més anticipació.

Tot i l’anticipació dels terminis de presentació esmentats, el model 347 corresponent a les operacions realitzades l’exercici 2017 es presentarà per última vegada el mes de febrer, i és aplicable la nova normativa per a la declaració del model 347 de l’exercici 2018 (a presentar el gener del 2019).

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.