617 41 95 95 agora@agorasistemes.es

Pandèmia COVID-19

Indemnització per paralització dactivitat

GESTORIA I ASSESSORIA FISCAL

Assessorament tributari fiscal

Cobertura combinada

Assegurança multirisc

Són moltes les persones i les entitats afectades pels tancaments ordenats pel govern durant els dos estats d’alarma superats. Aquests tancaments han originat pèrdues als negocis i comerços, que malgrat els intents de compensació per mitjà de subvencions i prestacions per part de l’administració, han portat els empresaris a viure situacions complicades econòmicament.

Recentment s’ha dictat la sentència número 59/202 de 3 de febrer de 2021 per part de la secció primera de l’Audiència Provincial de Girona, condemnant una asseguradora a abonar-ne una indemnització a una pizzeria per la interrupció del negoci provocada per la pandèmia, per entendre que la cobertura de l’assegurança que contemplava una indemnització diària per pèrdua de beneficis/paralització de l’activitat també era aplicable a la paralització del negoci a conseqüència de la legislació estatal dictada per la pandèmia del Covid-19.

Reial Decret 463/2020

En cas que el negoci o el comerç s’hagi vist afectat per la paralització total d’activitat com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per Covid-19 que va comportar la declaració de l’estat d’Alarma del passat 14 de març de 2020 mitjançant el Reial decret 463/ 2020, podria donar-se el cas que la pòlissa d’assegurança del negoci tingués una clàusula que cobrisca la paralització o lucre cessant per un temps determinat, donant lloc a poder percebre la corresponent indemnització.

Cobertures

Les assegurances multirisc són productes dissenyats per cobrir els riscos o sinistres que pugui tenir una empresa, tant a nivell físic com a nivell de responsabilitat civil. Això inclou garanties contra problemes com ara robatoris, incendis, trencaments o inundacions.

La pòlissa que protegeix la teva empresa davant de qualsevol risc que suposa l’activitat empresarial. Ofereix valor agregat amb la gamma més àmplia de cobertures i beneficis exclusius per cuidar la teva font d’ingressos que és la teva empresa.

Estem en contacte

Horari

De dilluns a divendres de 8am a 17pm.