fbpx

Gestoria i Assessoria d’empreses – Gestió i Assessoria Laboral

assessoria laboral

Assessoria laboral: Et proporcionem el suport que necessites

Les necessitats actuals de les empreses han canviat, la precarietat laboral i el flux de professionals que entren i surten en les empreses fa que hi hagi una alta rotació de treballadors dins de les empreses.

La finalitat dels nostres professionals laboralistes és que les nostres empreses obtinguin la màxima eficiència en la gestió de recursos humans.

Tenint com a objectiu l’aprofitament de la normativa laboral per afavorir als nostres clients a tot moment, amb la finalitat d’evitar despeses innecessàries a la societat, aportant sempre els coneixements més actualitzats per garantir una bona assessoria laboral.

En ÀGORA assessorem als nostres clients sobre els tipus de contractes de treball que seran més favorables per a l’empresa, tenint sempre en compte el conveni col·lectiu de cada empresa, i estant al dia de la normativa vigent en matèria de contractació laboral. Estudiem cada situació amb la finalitat d’escollir el millor contracte per a cada treballador, valorant totes les opcions que ens ofereix la normativa actual, cenyint-nos al conveni col·lectiu de cada empresa.

ÀGORA proporciona als seus clients els coneixemens en assessoria laboral necessaris en quant a les accions a realitzar per dur a terme un seguiment de la disciplina i el compliment de les obligacions i responsabilitats dels treballadors, amb la finalitat d’evitar possibles conflictes laborals proporcionant eines per minimitzar el risc que aquests es produeixin, i, en cas d’arribar a aquests, ÀGORA li ofereix el suport necessari per arribar a solucions i resoldre els conflictes.

ÀGORA també li ofereix l’assessorament i defensió en matèria de sancions o acomiadaments, així com la tramitació d’Ets.

En el cas de comunicacions, requeriments, inspeccions laborals, etc., ÀGORA li proporciona el suport que necessita a cada moment, fent d’intermediari entre l’empresa i els organismes de la Seguretat Social, i solucionant les qüestions que es poguessin originar.

A més de les tasques d’assessorament esmentades anteriorment, a ÀGORA ens encarreguem dels següents serveis convencionals relacionats amb l’àrea laboral:

-Realització del procés d’alta d’una societat en quant al tema laboral.

-Preparació de contractes de treball i inscripció d’aquests en l’INEM.

Confecció de nòmines i de les assegurances socials.

-Tramitem altes, baixes o variacions en la seguretat social.

-Confeccionem liquidacions i quitances en el cas de baixa del treballador.

-Expedició dels certificats de renda del treballador.

Capitalització de l’atur:

Si estàs a l’atur i vols muntar el teu negoci, en ÀGORA t’ajudem mitjançant la preparació de la Capitalització de l’atur, estructurant el negoci de la millor manera amb la finalitat de que els nostres clients puguin dur a terme les seves idees de negoci.

Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

 

Àgora sistemes, ofereix solucions per a nous emprenedors, li assessorem i gestionem la capitalització de l’atur per crear empresa. Estem especialitzats en Plà d’empresa.

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions