fbpx
Servei d’assessorament i intermediació financera (préstec hipoteca, empreses, particulars)
Arribat el moment en que es requereix que ens concedeixin d’un préstec per la nostra activitat empresarial, per a hipoteca o per altres finalitats, podem arribar a sentir-nos sols i sense recursos per poder negociar les condicions amb els bancs, ja sigui pel desconeixement de les normatives i de les alternatives que es tenen, o be pels impediments amb els que podem arribar a trobar-nos.
En cas d’afrontar sols la difícil decisió de demanar un préstec, podem trobar-nos en desavantatge per la manca d’informació que podem percebre de les entitats financeres, per tant, és idoni la figura d’un professional que estudiï la documentació, per tal d’evitar contractar condicions que no ens interessen.
És en aquest moment quan és necessari comptar amb el suport de persones que faciliten l’obtenció de finançament, i a més, d’una forma més beneficiosa, exercint com a intermediari entre l’entitat financera i els interessats. Passem d’una negociació entre bancs i les persones, a una negociació entre els bancs i professionals especialitzats en aquest camp, tot això en igualtat de condicions en quant a coneixements, així els resultats poden variar àmpliament a favor del client.
Àgora Sistemes li facilita la mediació a l’hora de demanar un préstec per a empreses, particulars o hipoteca , duent a terme una sèrie d’activitats fonamentals per tenir èxit en la consecució del finançament més atractiu per als nostres clients.
A Àgora Sistemes duem a terme un assessorament inicial que consisteix en la determinació del tipus de préstec més adequat en funció de les condicions de cada client i estudiem quins bancs poden oferir el préstec necessita. A més, l’assessorem en quant a millores de les condicions de finançament de préstecs que actualment té contractats.
Àgora Sistemes prèvia recopilació de la documentació, presenta la sol·licitud del préstec juntament amb la informació necessària per a la realització del préstec. A més, ens encarreguem de negociar les condicions amb els bancs, pel que fa a quantitats, interès i terminis. I un cop arribat a un acord amb el Banc, si és necessari, l’acompanyem a la signatura davant notari.
A més els procediments relatius a la sol·licitud del préstec bancari, Àgora Sistemes es farà càrrec de la gestió de tràmits administratius i liquidació dels impostos corresponents.
Deixa’t acompanyar per professionals i gaudeix de la tranquil·litat que dóna disposar de suport en una decisió tan important. Contacti amb nosaltres sense compromís 93 780 00 83.
Àgora Sistemes, la seva tranquil·litat el nostre objectiu.
 
préstec
Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions