fbpx

Gestoria i Assessoria d’empreses – Testaments i Herències

testaments i herències

Gestionem Testaments i Herències!

Són moltes les qüestions que li poden sorgir quant al tema de testaments i herències; ÀGORA li resol totes les seves preguntes i l’assessora amb la finalitat de buscar la màxima tranquil·litat, agilitat i benefici per als nostres clients.

ÀGORA SISTEMES té un ampli coneixement quant a les gestions a realitzar en el moment que es vol realitzar un testament, li assessora i li ajuda a resoldre qualsevol dubte abans de prendre una decisió.

L’ajudem a formalitzar un testament incloent aspectes que van més enllà dels convencionals que s’acostumen a regular en aquests amb la finalitat de garantir als seus hereus el compliment de les seves voluntats, l’assessorem per fer el millor segons les seves circumstàncies.

A ÀGORA l’informarem sobre els tipus de testaments que poden fer-se, des del testament hològraf, el testament obert, el testament tancat, el testament vital… tots aquests han de complir uns requisits en quant a la forma i el seu contingut, que en cas d’incomplir-se poden deixar sense validesa el testament. ÀGORA l’assessora sobre les formalitats que han de complir-se per garantir la validesa i el compliment per llei d’aquests en el futur. Pot confiar en nosaltres la confecció del seu testament, on inclourem els elements que vostè ens indiqui complint amb la normativa testamentària.

En els moments difícils en què toca iniciar els tràmits per gestionar una herència, compti amb el suport d’ÀGORA, que li oferirà assistència en totes les gestions amb la finalitat d’agilitar i superar el procés de gestió d’una herència, ja sigui per acceptació, negació, etc., tot això des de que es produeix la defunció de la persona, fins que els bens són posats a disposició dels seus corresponents hereus.

Compleixi els seus desitjos envers els seus sers estimats i confiï en nosaltres la gestió del seu testament o herència.

Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions