fbpx

Gestoria i Assessoria – Gestió i Assessoria Mercantil

assessoria mercantil

Àgora Sistemes et proporciona els seus coneixements en assessoria mercantil per un bon desenvolupament del negoci

Els coneixements en assessoria mercantil són fonamentals des d’abans de néixer l’empresa. La forma jurídica triada pot vincular la vida de la societat, ÀGORA SISTEMES t’ajuda a crear empresa des de l’inici.

Des de ÀGORA SISTEMES ens ocupem de tot el relacionat amb l’activitat empresarial, des de la seva constitució, desenvolupament, i la seva possible liquidació.

Duem a terme tot el procés de constitució de tot tipus de societats, incloent els tràmits amb el Registre Mercantil i amb Hisenda, establint les bases de l’empresa des del moment de la seva constitució, començant per l’obtenció dels seus certificats digitals per poder operar amb qualsevol mitjà de forma telemàtica evitant desplaçaments al client i proporcionant tots els coneixements en assessoria mercantil necessaris per construir una bona base empresarial.

Realitzem modificacions en societats ja constituïdes com ara ampliacions de capital, reduccions, fusions, compra-vendes, etc., tot això després d’un estudi sobre les millors alternatives per dur a terme aquestes operacions, oferint al client les múltiples opcions i recomanant les més eficaces en funció de les múltiples variables de les operacions, amb la finalitat de minimitzar al màxim els costos de les operacions.

Ens encarreguem de tot tipus de tramitacions amb el Registre Mercantil per facilitar-li la gestió del seu negoci.

Estudiem i confeccionem les seves Comptes anuals per procedir al seu dipòsit en els Registres Mercantils d’acord a la Llei de Societats de Capital; i a més de la legalització d’empreses en actiu, també legalitzem societats inoperants.

Ens encarreguem dels processos de dissolució de societats mitjançant l’assessorament i gestió de les activitats a realitzar en tot moment, oferint recolzament i informació al client.

Elaborem tot tipus de contractes mercantils en funció de les necessitats de cada client, els nostres advocats mercantils estudien els possibles elements indispensables en aquests, amb la finalitat d’evitar possibles conflictes entre les parts, i d’afavorir el recolzament del nostre client en tot moment.

Llei de responsabilitat dels administradors:

Amb la Llei de Responsabilitat dels administradors, sorgeixen qüestions que des de ÀGORA li ajudem a tractar amb la finalitat d’evitar riscos econòmics i penals sobre els administradors de les societats.

Recentment, a causa de la implantació de la Llei de Societats de Capital, és d’obligat compliment que cada empresa compleixi amb les estipulacions en matèria de la llei de responsabilitat dels administradors; ÀGORA li ofereix un pla d’actuació per tenir cobert aquest aspecte vital per cobrir la seva responsabilitat com a administrador a nivell civil-mercantil, tributaria, laboral y penal.

Si és administrador d’una societat confiï en nosaltres la preparació del protocol d’actuació per dur a terme mesures per complir amb la normativa referent a la responsabilitat dels administradors, amb la finalitat de complir la Llei de Societats de Capital i evitar futurs problemes que poden afectar directament al patrimoni personal dels administradors.

Gestoria i Assessoria Fiscal

Gestoria i Assessoria Fiscal

Assessorem i gestionem empreses i particulars garantitzant una excelent eficacia en la nostra actuació…

Gestoria i Assessoría Mercantil

Gestoria i Assessoria Mercantil

Oferim un servei d’assessorament i consultoria legal i judicial tant en l’àmbit empresarial com personal, cobrint y abarcant diferents modalitats i especialitats …

Gestoria i Assessoria Comptable

Gestoria i Assessoria Comptable

Ágora Sistemes l’ajudarà a aconseguir que la seva comptabiltat sigui l’instrument de control i gestió que vostè necessita per a una bona gestió comptable de la seva empresa…

Gestoria i Assessoria Laboral

Gestoria i Assessoria Laboral

Disposem d’un equip competent actuant constantment en les noves normatives…

Gestoria i Assessoria Jurídica

Gestoria i Assessoria Jurídica

Proporcionem assistència i assessorament en tot tipus de procesos judicials estudiant a fons cada cas

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Gestoria i Assessoria Testaments i Herències

Assessorem sobre les millors alternatives a l’hora de fer testament i en els tràmits relatius a les herencies

Gestoria Assessoria Internacional

Gestoria i Assessoria Internacional

Oferim assessorament en el transcurs de les operacions internacionals aportant el nostre coneixement i expèriencia

Associats i membres de:

Associació Professional de TÈCNICS TRIBUTARIS de Catalunya i Balears

Últimas noticias

Fes un cop d’ull a les últimes publicacions on l’informarem de les últimes actualizacions normatives que poden ser del seu interès

 

Veure publicacions