El Tribunal Suprem elimina la obligació del registre de la jornada dels treballadors

La última sentencia dictada pel Tribunal Suprem limita el control del registre de la jornada dels treballadors només a les hores extres, i anul·la l’anterior obligació aprovada per l’Audiència Nacional i executada per la Inspecció de Treball el passat 4 de desembre de 2015.

El Tribunal Suprem considera que l’Audiència Nacional es va excedir en imposar el control del registre de la jornada de tots els treballadors independentment de si fan hores extraordinàries o no, i considera que per que s’estipuli la obligació del registre de la jornada de tots els treballadors, hauria de fer-se una modificació de la legislació després de dur a terme un seguit de negociacions amb els sindicats dels treballadors, degut que són molts els aspectes que s’haurien de tenir en compte, ja que no tots els treballadors tenen les mateixes característiques en la seva jornada laboral.

Juntament amb l’obligació del registre de les hores extres dels treballadors, continua vigent la obligació del registre de la jornada dels treballadors a temps parcial.

Vols conèixer més informació, no dubtis en contactar amb el nostre departament laboral i et resoldrem els teus dubtes.